Cumhuriyetimizin 100. Yılında Grafik Tasarım Projesi

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Başkent Üniversitesi GSTMF Grafik Tasarımı Bölümü tarafından gerçekleştirilen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Grafik Tasarım Projesi"nin ilk aşaması olan Öğrenci Çalıştayı 6 Kasım 2023 Pazartesi günü Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi  Grafik Tasarımı bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi; 7 Kasım 2023 Salı günü “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Grafik Tasarım Projesi"  kapsamında Başkent Üniversitesi Kurucumuz ve Yönetim Üst Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın ilettiği sevgi dilekleri, Mütevelli Heyeti Üyelerimiz, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hakan Turgut, çalıştay ve sergimize katılan üniversitelerin hocaları ve öğrencilerinin katılımlarıyla öğrenci sergimizi gerçekleştirdik. Sonrasında Süleyman Saim Tekcan tarafından "Cumhuriyet, Atatürk ve Sanat" ve "İMOGA Yolculuğu" başlıklı konferansımız ile projemizi tamamladık.

Projemizin fotoğları için tıklayınız.